GPS TRACKING

Hvad kan vi tilbyde?

Med vores GPS system kan du nemt og hurtigt spore dine køretøjers ruter. Det gør det nemmere at få et overblik over din ”flåde” og hurtigere at administrere tidsforbrug og kørselsregnskaber. Desuden monterer vi også små sporingsenheder til sporing af ejendele som eksempelvist mindre maskiner, dyrt værktøj og andre objekter.

GPS TIL KØRETØJER

Med vores GPS system, bliver det nemt at spore dine køretøjer. Du kan via en tilknyttet hjemmeside, nemt og hurtigt se ruter, hvad tid køretøjet er startet og slukket, om erhvervskøretøjer er brugt til privat kørsel og meget andet.

SPORINGSENHED

Med vores sporingsenhed mindsker du risikoen for tyveri af dine eller din virksomheds ejendele. Du kan se hvor dine ting befinder sig, og på den måde nemt og hurtigt finde frem til dem. Sporingsenheden kan tilmed bruges til at holde styr på om dit maskineri eller værktøj er i brug, eller om det er tilgængeligt til dine medarbejdere.
 

GPS tracking

Montage – Levering – Service

Vi står for en professionel levering, montering og service af
GPS enheder, primært til montering i varebiler, lastbiler og andre industrikøretøjer som bør følges.

Vores GPS enheder sikrer dig et godt overblik 

Med vores professionelle GPS systemer kan du og din virksomhed nemt og hurtigt sikre et godt overblik over dine kørestøjers ruter. GPS-enheden installeres i varebiler eller lastbiler og tilsluttes køretøjets strømforsyning. GPS-enheden overfører derefter data online via mobiltelefonnetværket direkte til en central server, så du kan følge med hele vejen.

Med vores GPS-system opnår du:

  • Mindre tidsforbrug til administration af bilen
  • Bedre udnyttelse af biler og medarbejdere
  • Dokumentation for bilernes placeringer
  • Hurtigere responstid ved hasteopgaver
  • Bedre overblik over kørselsmønstre
  • Større sikkerhed for genfinding ved tyveri

Kontakt os idag for at høre nærmere omkring mulighederne for netop dine køretøjer eller maskiner.

Professionel service

Udover levering og montering står vi også for professionel service samt fejlfinding og udbedring af systemerne, såfremt der opstår problemer.