Bevægelses sensorer

Med vores sensorer kan du sikre dit hjem fra ubudne gæster. Sensorerne måler bevægelse i hjemme og aktiverer alarmen hvis du ikke er hjemme. Du kan tilmed få direkte besked på din telefon så snart alarmen bliver aktiveret.

Bevægelsessensor

Denne bevægelsessensor fra TrueGuard kan bruges til at sikre forskellige rum som entre, gangarealer, køkken eller stue. Har du tilkoblet alarmsystemet vil bevægelsessensoren aktiveres, hvis der er bevægelse foran den og starte alarmsystemet. I dette tilfælde vil du få besked direkte på din telefon enten via sms eller en push-besked afhængig af hvilken TrueGuard alarm du har installeret. Her vil alarmsystemet også gøre dig opmærksom på, hvilken sensor der er blevet aktiveret, hvis du har valgt at navngive hver sensor.

Med denne bevægelsessensor får du mere sikkerhed i dit hjem og den er, som alle andre TrueGuard enheder, trådløs og derfor nem at montere. Har du kæledyr i dit hjem anbefaler vi, at du vælger en dyreimmun bevægelsessensor, for at undgå fejlalarmer fra dit alarmsystem.

Dørkontakt

TrueGuards dørkontakt er et sikkert og effektivt valg til sikring af døre og vinduer i hjemmet. Dørkontakten er lille og diskret og monteres nemt på døre og vinduer. Dørkontakten vil detektere hvis en dør eller et vindue åbnes, imens alarmen er tilkoblet i enten fuld-sikring eller skal-sikring og vil dermed starte alarmen.

Ligeledes kan du på et hvilket som helst tidspunkt se om en dør eller et vindue står åbent, når du tilkobler alarmsystem, idet det vil give dig besked herom. Startes alarmen i tilfælde af indbrud vil du straks få besked via sms eller app. I denne besked fra alarmsystemet, vil det også fremgå hvilken sensor, der er blevet aktiveret, så du kan se om det er f.eks. er ‘hoveddøren’ eller ‘bagdøren’.

Dyreimmun sensor

En dyreimmun bevægelsessensor er til dig, der gerne vil sikre dit hjem og dine kæledyr. Den dyreimmune bevægelsessensor giver dig nemlig mulighed for trygt at kunne tilkoble alarmen, fordi den ikke reagerer på mindre hunde, katte m.m. Har du kæledyr i hjemmet, er det derfor en god idé at vælge en dyreimmun enhed, for at undgå fejlalarmer fra dit alarmsystem

Udendørs bevægelsessensor

Vil du have ekstra sikkerhed i dit hjem, så har du mulighed for, at tilkøbe en bevægelsessensor fra TrueGuard. Med en udendørs bevægelsessensor bliver dit hjem godt sikret. Her kan du opdage tyven inden indbruddet sker, og du kan derfor hurtigt gøre noget. Bevægelsessensorerne er immune overfor dyr, og vil ikke alarmere, hvis naboens kat hopper forbi.
Sensoren skal monteres udendørs på f.eks. en mur. Her registrerer den bevægelser indenfor detektionsområdet.

Sensoren er udstyret med hele to PIR-elementer, som peger i forskellige vinkler. Begge elementer skal aktiveres før alarmen går i gang. Det betyder at biler, dyr og lignende ikke vil aktivere alarmen. Du kan også selv justere følsomheden.

360 graders loftsensor

Den trådløse bevægelsessensor bruges til, at overvåge større rum som køkken, stue eller gangarealer. Den kan nemlig se alle 360 grader rundt i lokalet. Hvis sensoren registrerer en bevægelse, når alarmen er slået til, vil det udløse alarmen og du modtager straks en SMS fra kontrolpanelet med besked om, hvilken sensor, der er blevet aktiveret.

Denne er en diskret bevægelsessensor til loftmontage. Sensoren er ideel til sikring af gang arealer, stuer, køkken alrum og andre større rum samt gennemgangsrum. Et område på 6 meter i diameter dækkes ved montage i en højde 2,4 meter, som er standard lofthøjde.
Dermed sikres et stort område med sensoren, som dækker 360 grader rundt i lokalet.

Gardin bevægelsessensor

Denne Gardin bevægelsessensor anvendes til overvågning og sikring af vinduer i både væg og loft. Denne type PIR bevægelsessensor fungerer som den normale type bevægelsessensor, men kan med fordel anvendes til sikring af både vinduer i væg eller loft, fordi denne type bevægelsessensor kan monteres både vertikalt, horisontalt og på loftet.

Som navnet antyder sikrer denne type bevægelsessensor, som et ‘gardin’ der er trukket for det udvalgte område på op til 10 meter. Alt hvad der krydser sensorens felt vil blive registreret og starte alarmen, uanset om det er ubudne gæster eller et vindue, der bliver smadret. Derfor har denne sensor også en fordel i forhold til en glasbrudssensor, som f.eks. ikke vil kunne registrere, hvis vinduet ikke smadres, men derimod blot bliver afmonteret. Sensoren er også særligt anvendelig til SKAL-sikring, fordi den er beregnet til sikring af vinduer og vinduespartier.

Glasbrudssensor

Vil du gerne vide, hvis en af dine vinduer bliver smadret? Dette kan du nu blive gjort opmærksom på med TrueGuards glasbrudssensor. Med denne sensor vil din alarm straks gå igang, hvis en rude bliver smadret. På denne måde kan du hurtigt reagere og afværge indbruddet.

Denne lille TrueGuard glasbrudssensor er trådløs og monteres direkte på vinduer og glasfacader. Glasbrudssensoren er lille og diskret, men ikke desto mindre meget effektiv, fordi den er særligt følsom overfor stød, vibrationer og brud på det glas den er monteret på. Den ‘lille’ TrueGuard glasbrudssensor måler kun 40mm x 14mm, hvorfor den diskret kan monteres på alle bygningens vinduer.