Sirene

Med en sirene der passer til dit alarmsystem kan du stresse tyveknægten. Vi har både indendørs sirener som hyler højt hvis alarmen går og udendørs alarmer som alarmerer hele nabolaget. Vi har også en røgalarm med blandt andet sirene, termosensor, røgsensor, og bevægelsessensor. 

Alarmsirene

Med vores alarmsirene får du en kraftig udendørs sirene med 104 dB lydtryk. Alarmsirenen er et godt valg til dit alarmsystem, fordi den ved indbrud skaber stor opmærksomhed omkring dit hjem og advarer hele nabolaget – Lige præcis det, som en indbrudstyv ikke er interesseret i.

Derudover har sirenen også en stor præventiv effekt, når den er monteret på ydersiden af huset, fordi den reklamerer med, at du har et alarmsystem installeret.

Ekstern Sirene

En ekstern trådløs sirene, der giver en ekstra udnyttelse af TrueGuard alarmsystemet. Sirenen monteres indendørs eller udendørs i eksempelvis tagudhæng og afgiver et højt lydtryk på 104 dB, når alarmen udløses. 

Sirenen kan bekræfte til- og frakobling af alarmen med korte bip. Sirenen er desuden udstyret med sabotagealarm, så den vil udløse alarmen, hvis sirenen forsøges afmonteret eller ødelagt.

Sirene til stikkontakt

Trådløs kraftig sirene til indendørs brug. Sirenen sættes direkte i stikkontakten og lader sig selv op. Udover den kraftige hylen når alarmen udløses og stresse tyven kan sirenen bekræfte med lyd når alarmsystemet til- og frakobles.

Sirenen kan også give ind- og udgangslyde hvis det ønskes. Sirenen melder lavt batteri, samt eventuel sabotage til kontrolpanel, som kan sende denne information videre på SMS eller PUSH via TrueConnect APP. Sirenens interne backup batteri oplades af sig selv, når den sidder i stikkontakten – Hvis tyven finder sirenen og trækker den ud af stikkontakten vil sirenen forsat lyde.

Sirenen kan med fordel gemmes væk under sofaen eller andre møbler så længe den fortsat er indenfor rækkevidde af en stikkontakt.

5-i-1 Røgalarm

Denne smarte og fikse røgalarm er ikke en helt almindelig røgalarm, som vi kender den. Det er en røgalarm indeholdende hele 5 forskellige enheder/funktioner – en 5-i-1’er. Denne smarte enhed har følgende enheder/funktioner indbygget i én og samme enhed:

✔ Røgsensor
✔ Temperatursensor
✔ Termosensor
✔ Bevægelsessensor (360°)
✔ Sirene