El styring med app

El styrings enhederne gør at du fra den medfølgende app kan styre alt el i dit hus. Tænd kaffemaskinen, lyset, TV’et, eller springvandet i haven. Der er ingen begrænsninger! Vi har også løsninger til at måle forskellige strømslugere seperat, så du hele tiden er opdateret med hvad du bruger dine penge på.

Elmåler til måling af separate sektioner

Denne TrueGuard elmåler kan installeres på hjemmets eltavle for at måle separat strømforbrug for en eller flere sektioner i husstanden.

Med en TrueGuard elmåler er det på alle tidspunkter muligt via TrueGuards TrueConnect App at måle strømforbruget i den pågældende sektion af husstanden, som elmåleren er tilkoblet. Den er særligt anvendelig, hvis strømforbruget i huset eller bygningen skal deles ud på en eller flere regninger, fordi det det netop er muligt at måle det separate forbrug for et kredsløb.

Dette kunne være tilfældet i en ejendom med lejligheder eller en ejendom, der både anvendes til privat og erhverv og derfor skal have delt strømforbruget.

Indbygningsrelæ (med eller uden dæmper)

Styr hele hjemmet med en app til din smartphone!
Med dette indbygningsrelæ kan du præcis det samme. Du kan nemlig styre dit hjem igennem TrueGuards TrueConnect App, og ved et enkelt tryk starte din kaffemaskine eller tænde dit springvand. Med dette modul kan du mange fede ting, som gør din hverdag nemmere og dit hus mere intelligent. Relæet leveres både med og uden dæmper.
Med ét tryk vil du kunne tænde og slukke blandt andet:
✔ Lamper
✔ Kaffemaskine
✔ TV
✔ Playstation
✔ Springvand

Garageport åbner

Står du og mangler en garageportåbner til din garage, så har vi en rigtig god løsning til dig. Med en TrueGuard garageportåbner kan du både åbne og lukke din garageport via din smartphone eller tablet. 

Relæet kan dog også bruges til andre ting. Med denne garageportåbner kan du også åbne og lukke porte til din indkørsel, styre dine gardiner og persienner samt dække din swimming pool til automatisk.

Tænd/sluk modul med måler

Med dette tænd/sluk modul med måler, kan nu nemt tænde og slukke dine 230V-apperater og samtidigt måle strømforbruget på det enkelte apparat.

Tænd/slukmodulet har den funktion, at den kan slukke for din standbystrøm, hvis du ønsker det. Dette er specielt nyttigt, hvis du tager hjemmefra, eller når du skal tænde for din el-varme.

Tænd-/slukmodulet kan fjernestyres vha. den smarte APP, som er skræddersyet til dit alarmsystem. Du kan også vælge, at modulet skal kunne aktivere/deaktivere, når alarmen slås til eller fra. I kombination med en temperatursensor, som skal købes separat, kan det også tænde/slukke for 230 V-apparat ved en bestemt temperatur.

Lyssensor

TrueGuard Lyssensor giver dig mulighed for, at automatisere forskellige ting i dit hjem ud fra de specifikke lys målinger, som lyssensoren laver. Indstil for eksempel lys i haven eller andre steder i hjemmet til at tænde, når det bliver mørkt og omvendt til at slukke, når det bliver lyst og lignende.

Trykknap med 4 touchknapper

Scenario kontakten er en enhed med en ZigBee alarmfrekvens. Denne enhed kan nemt programmeres til at kontrollere op til 4 forskellige events, som frit kan programmeres efter behov.
Denne enhed styrer eksempelvis lys eller garagedøre.

Dvs. du nu med Scenario kontakten kan styre hele dit hjem med et klik! Denne enhed er ideel i nyere hjem, hvor kable løsninger er begrænset, da enheden er batteri forsynet og derved ikke behøver kabel.