Kamera

Med vores alarmsystem kan der monteres kamera til optagelse i hjemmet hvis alarmen går, eller hvis du ønsker at live streame fra dit hjem imens du er på farten. Altsammen kan tilgås og styres via den medfølgende app.

Fotosensor med blitz

TrueGuard Fotosensor er en bevægelsessensor, der er udstyret med kamera og led blitz. Fotosensoren er et populært valg til TrueGuard Pro+ fordi sensoren ved bevægelse sender en fotoalarm med 3 billeder, som giver dig mulighed for at verificere om der er indbrud. Med en verificeret alarm kan du ringe 1-1-2 og få Politiet til at rykke ud til dit hjem.

Dyreimmun fotosensor med blitz

Den dyreimmune bevægelsessensor fungerer ligesom den almindelige bevægelsessensor, bortset fra at den ikke reagerer på mindre dyr som katte eller hunde. Sensoren monteres i større rum som køkken, stue eller gangarealer. Hvis sensoren registrerer bevægelse, vil det udløse alarmen, og du får straks en sms om, hvilken sensor, der er blevet aktiveret.

Livekamera

IP kameraet giver dig mulighed for, at se live stream fra hjemmet, når du ønsker det og samtidig kan det lave optagelser, som du vil kunne bruge i tilfælde af indbrud. IP kameraet styres og sættes op via TrueConnect appen. Det betyder, at du kan nu kan have både alarm, videoovervågning og hjemmestyring samlet i en app.

Via kamerasensoren kan du få en verificeret alarm. Med en verificeret alarm, må du tilkalde politiet på 112, dog kun hvis du tydeligt kan se indbrudstyvene på billederne. Det er ligeledes muligt at tage billeder direkte fra en skræddersyet App, som også gemmes på denne.

PIR udendørs fotosensor m. blitz

Vil du skabe tryghed for dig og din familie, så er denne fotosensor fra TrueGuard lige den rette sensor for dig. Med denne fotosensor kan du skræmme tyvene væk og samtidig få billeder af dem. På denne måde kan du undgå, at dette sker igen, og give billederne videre til politiet.

Denne udendørs bevægelsessensor har indbygget kamera samt hvid LED blitz. Ved aktivering af bevægelsessensoren vil kameraet tage billeder i farve med det samme, som alarmen reagerer på en bevægelse. Billederne sendes via kontrolpanelet videre via MMS, email, APP eller til kontrolcentralen. På denne måde kan det forhindres, at dette sker igen.

Sensoren har lang batterilevetid, lav batteridetektering samt indbygget sabotage overvågning. Sensoren er meget følsom, og denne følsomhed kan indstilles for optimal sikring. Sensoren er lavet til udendørsbrug med en IP55 tæthed.