Varmestyring med app

Med vores varmestyringsenheder kan du nemt og bekvemt styre varmen i huset, måle luftfugtighed, tjekke temperaturen både ude og inde og ikke mindst opsætte regler for hvor varmt det skal være i forskellige rum i huset.

Lys-, temperatur- og fugtsensor

En TrueGuard lyssensor med indbygget temperatur- og fugtsensor tilfører rigtig mange smarte hjemmestyringsfunktioner til din TrueGuard alarm. Med denne TrueGuard sensor er det ved hjælp af TrueConnect App muligt at aflæse lys- (LUX), temperatur- og fugtniveau i dit hjem, det er i sig selv en god funktion. Det der gør denne sensor særligt smart er, at TrueGuard alarmen ved hjælp af denne sensor, kan aktivere forskellige enheder på baggrund af, hvad sensoren afmåler i dit hjem.

Med mange forskellige funktioner kan du:
✔ Aflæse og aktivere lys
✔ Aflæse temperatur
✔ Tænde varmen ved bestemt temperatur
✔ Aflæse fugt

Et eksempel kunne være at sætte enheden til at tænde lyset når mørket falder på, for at skræmme indbrudstyve væk imens du er ude af huset. 

Temperatur sensor med display

Mål og se temperaturen i dit hjem

Er du vant til, at skulle hele vejen udenfor, for at se temperaturen? At du lige skal ud og mærke luftfugtigheden inden du beslutter dig for, om du skal tage bilen eller cyklen på arbejde? Denne sensor gør det nu nemmere for dig. Den smarte temperatursensor med display, som viser dig en aktuel temperatur og luftfugtighed, kan du nu koble sammen med din alarm. Her kan du indstille din alarm efter ændringer i temperaturen, og du kan også oprette regler med Intelligent Hjem-funktionen i alarmen.

IR øje – Infarød styring

Få din alarm til at varme huset op

Vil du have muligheden for, at styre din aircondition, varmepumper, Tv og andre apparater med infrarød styring, så kan du nu gøre det igennem dit TrueGuard alarmsystem. Med et IR Øje kan du gøre din hverdag mere effektiv.

Du kan også bruge IR Øjet til, hvis du skal på ferie. Der er altid en usikkerhed i, at forlade sit hjem i længere tid. Med dette IR Øje kan du sætte den til, at tænde dit fjernsyn i to timer hver aften. På denne måde kan du skabe noget aktivitet i dit hjem, selvom du ikke befinder dig i det.

Termostatisk Radiator Controller

Denne smarte enhed, er det nye indenfor varmestyring i hjemmet.
Med den nye Radiator kontroller kan de fra vores APP TrueConnect, styrer varmen i dit hjem let og uforstyrret fra 5-30 grader.

Enheden fungerer på den måde at du tilslutter det fysiske produkt på din radiator, derfra kan du manuelt ved at skrue på enheden styrer varmen, derudover kan du fjernstyrer enheden fra sofaen eller fra arbejdet varmen i dit hjem. Se manualen for TrueConnect.

Derudover har denne enhed også en boost egenskab som varmer hjemmet op hurtigere. Som ekstra, behøver enheden ingen kabel tilslutning da den er batteridrevet.